STN ISO 15706: 2004 (01 0153), Informácie a dokumentácia. Medzinárodné štandardné číslo audiovizuálnych záznamov (ISAN). - Mlynáriková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 15706: 2002
Norma je zrušená od 1. 10. 2023
Spracovateľ: Mária Mlynáriková.
Keywords: normy