STN ISO 215: 2002 (01 0177), Dokumentácia. Formálna úprava príspevkov do periodík a iných seriálových publikácií. - Mandysová, Marta; Kostková, Viera; Čadilová, Kateřina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 215: 1986 v českom jazyku so súhlasom ČSNI, Praha, Česká republika