STN ISO 10957: 2001 (01 0178), Informácie a dokumentácia. Medzinárodné štandardné číslo hudobnín (ISMN). - Mandysová, Marta; Kostková, Viera; Pech, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 10957: 1993 v českom jazyku so súhlasom ČSNI, Praha, Česká republika