STN ISO 7154: 1999 (01 0181), Dokumentácia. Zásady bibliografického radenia. - Jurčacková, Zora; Hrubá, Ivana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 7154: 1983