STN ISO 2145: 1997 (01 0184), Dokumentácia. Číslovanie oddielov a pododdielov písaných dokumentov. - Jurčacková, Zora; Krištofičová, Eva; Hrubá, Ivana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 2145: 1978