STN ISO 999: 2001 (01 0192), Informácie a dokumentácia. Zásady spracovania, usporiadania a grafickej úpravy registrov. - Mandysová, Marta; Kostková, Viera; Čadilová, Kateřina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma obsahuje ISO 999: 1996 v českom jazyku so súhlasom ČSNI, Praha, Česká republika