STN ISO 999: 2001 (01 0192), Informácie a dokumentácia. Zásady spracovania, usporiadania a grafickej úpravy registrov. - Mandysová, Marta; Kostková, Viera; Čadilová, Kateřina; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma obsahuje ISO 999: 1996 v českom jazyku so súhlasom ČSNI, Praha, Česká republika
Táto norma nahrádza STN 01 0192 z 23. 6. 1978 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Mandysová, Viera Kostková, Kateřina Čadilová.
Keywords: normy