STN ISO 214: 1998 (01 0194), Dokumentácia. Abstrakty (referáty) pre publikácie a dokumentáciu. - Krištofičová, Eva; Jurčacková, Zora; Hrubá, Ivana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 214: 1976