STN ISO 17: 1997 (01 0201), Pokyny na použitie vybraných čísel a postupnosti vybraných čísel. - Halaj, Martin; Palenčár, Rudolf; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 17: 1973
Táto norma spolu s normou STN ISO 3 a STN ISO 497 nahrádza STN 01 0201 z 20. 11. 1984 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Halaj, Rudolf Palenčár, Drahomíra Sekerešová.
Keywords: normy