STN ISO 2602: 1993 (01 0231), Statistická interpretace výsledků zkoušek. Odhad průměru. Konfidenční interval. - Horálek, Vratislav; Rosa, Zdeněk (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 2602: 1980