STN ISO 2602: 1993 (01 0231), Statistická interpretace výsledků zkoušek. Odhad průměru. Konfidenční interval. - Horálek, Vratislav; Rosa, Zdeněk; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 4 Aplikace statistických metod (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 2602: 1980
Spracovateľ: Vratislav Horálek, Zdeněk Rosa. Technická normalizační komise: TNK 4 Aplikace statistických metod
Keywords: normy