STN ISO 8258: 1995 (01 0271), Shewhartové regulačné diagramy. - Horálek, Vratislav; Rosa, Zdeněk; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 8258: 1991 a je vydaná v českom jazyku
Spracovateľ: Vratislav Horálek, Zdeněk Rosa, Drahomíra Sekerešová.
Norma je zrušená od 1. 3. 2022
Keywords: normy