STN EN ISO 9000-1: 1997 (01 0321), Manažérstvo kvality Časť 1 Návod na výber a použitie - Bílý, Matej; Ponca, Viliam (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9000-1: 1994