STN EN ISO 9000-1: 1997 (01 0321), Manažérstvo kvality Časť 1 Návod na výber a použitie - Bílý, Matej; Ponca, Viliam; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9000-1: 1994
Táto norma nahrádza STN ISO 9000 z 22. 2. 1991 v celom rozsahu
Spracovateľ: Matej Bílý, Viliam Ponca. Technická normalizačná komisia: TNK 22 Kvalita
Norma je zrušená od 1. 5. 2018
Keywords: normy