STN 01 0380: 2003, Manažérstvo rizika (AZ/NZS 4360: 1999). - Kubaský, Juraj; Ponca, Viliam (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje austrálsko/novozélandskú normu AS/NZS 4360: 1999a je vydaná so súhlasom Standards Australia