STN 01 0380: 2003, Manažérstvo rizika (AZ/NZS 4360: 1999). - Kubaský, Juraj; Ponca, Viliam; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje austrálsko/novozélandskú normu AS/NZS 4360: 1999a je vydaná so súhlasom Standards Australia
Spracovateľ: Juraj Kubaský, Viliam Ponca. Technická normalizačná komisia: TNK 22 Kvalita
Norma je nahradená normou STN ISO 31000 z marca 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy