STN IEC 60605-4: 1992 (01 0644), Zkoušky bezporuchovosti zařízení Časť 4 Postupy pro stanovení bodových odhadů a konfidenčních mezí z určovacích zkoušek bezporuchovosti zařízení - Matějček, Jaroslav; Rosa, Zdeněk (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 605-4: 1986