STN IEC 60706-1: 1992 (01 0661), Pokyny k udržovatelnosti zařízení Časť 1 Oddíl 1, 2 a 3. Úvod, požadavky a program udržovatelnosti - Mikolášek, M.; Rosa, Zdeněk; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 706-1: 1982
Spracovateľ: M. Mikolášek, Zdeněk Rosa.
Keywords: normy