STN ISO 31-2: 1997 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 2 Periodické a príbuzné javy - Benda, Oldrich; Skákala, Jozef; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 31-2: 1992, opravené vydanie 1993