STN ISO 31-2: 1997 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 2 Periodické a príbuzné javy - Benda, Oldrich; Skákala, Jozef; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 31-2: 1992, opravené vydanie 1993
Táto norma spolu s STN ISO 31-1 a STN ISO 31-3 nahrádza STN 01 1302 z 8. 10. 1976 v celom rozsahu
Spracovateľ: Oldrich Benda, Jozef Skákala, Drahomíra Sekerešová.
Norma je nahradená normou STN EN ISO 80000-3 z januára 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy