STN ISO 2631-1: 1999 (01 1405), Mechanické kmitanie a otrasy. Hodnotenie expozície človeka kmitaniu na celé telo Časť 1 Všeobecné požiadavky - Žiaran, Stanislav; Stein, Juraj; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 2631-1: 1997