STN ISO 2631-1: 1999 (01 1405), Mechanické kmitanie a otrasy. Hodnotenie expozície človeka kmitaniu na celé telo Časť 1 Všeobecné požiadavky - Žiaran, Stanislav; Stein, Juraj; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 2631-1: 1997
Táto norma nahrádza STN ISO 2631-1 z mája 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Juraj Stein, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy