STN ISO 2631-2: 2004 (01 1405), Mechanické kmitanie a otrasy. Hodnotenie expozície človeka kmitaniu na celé telo Časť 2 Kmitanie v budovách (od 1 Hz do 80 Hz) - Žiaran, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2631-2: 2003