STN EN 1746: 2001 (01 1628), Bezpečnosť strojov. Pokyny na navrhovanie kapitol o hluku v bezpečnostných normách. - Žiaran, Stanislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1746: 1998