STN ISO 9296: 1995 [neplatná] (01 1657), Akustika. Deklarované hodnoty emisií hluku výpočtovej a kancelárskej techniky. - Sekerešová, Drahomíra; Janeček, Pavel; Millerová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 9296: 1988