STN EN ISO 20346: 2015 (83 2507), Osobné ochranné prostriedky. Ochranná obuv (ISO 20346: 2014). - Katuščáková, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 20346: 2014