STN EN ISO 3098-0: 1999 (01 3116), Technická dokumentácia výrobku. Písmo Časť 0 Všeobecné požiadavky (ISO 3098-0: 1997) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3098-0: 1997