STN ISO 15226: 2001 (01 3175), Technická dokumentácia výrobku. Model životného cyklu a rozvrhnutie dokumentov. - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje normu ISO 15226: 1999