STN ISO 15226: 2001 (01 3175), Technická dokumentácia výrobku. Model životného cyklu a rozvrhnutie dokumentov. - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje normu ISO 15226: 1999
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillík, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy