STN EN ISO 4157-2: 2001 (01 3420), Výkresy pozemných stavieb. Systémy označovania Časť 2 Názvy a čísla miestností (ISO 4157-2: 1998) - Hrubý, Vladimír; Matúšková, Nina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4157-2: 1998