STN EN ISO 7518: 2001 (01 3435), Technické výkresy. Výkresy v stavebníctve. Zjednodušené zobrazovanie búracích a rekonštrukčných prác (ISO 7518: 1983). - Bubelinyová, Eleonoóra; Matúšková, Nina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7518: 1999