STN ISO 724: 1999 (01 4013), Metrické závity skrutiek ISO. Základné rozmery. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 724: 1993