STN ISO 965-1: 2000 (01 4314), Metrické závity ISO. Tolerancie Časť 1 Princípy a základné údaje - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma je identická s ISO 965-1: 1998