STN ISO 965-1: 2000 (01 4314), Metrické závity ISO. Tolerancie Časť 1 Princípy a základné údaje - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma je identická s ISO 965-1: 1998
Táto norma spolu s STN ISO 965-3 nahrádza STN 01 4314 z 31. 1. 1979 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy