STN ISO 965-2: 2000 (01 4314), Metrické závity ISO. Tolerancie Časť 2 Medzné rozmery vonkajších a vnútorných závitov na všeobecné použitie. Stredná kvalita - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 965-2: 1998