TNI ISO/TR 10064-1: 1996 (01 4680), Čelné ozubené kolesá. Kontrolné postupy Časť 1 Kontrola rovnoľahlých bokov zubov - Dzurus, Ladislav; Haltenberger, Sebastián; Ponca, Viliam (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO/TR 10064-1: 1992