STN EN 12543-3: 2001 (01 5023), Nedeštruktívne skúšanie. Charakteristika ohniska priemyselných röntgenových zariadení na nedeštruktívne skúšanie Časť 3 Rádiografická metóda štrbinovou komorou - Sekerešová, Drahomíra; Lakatoš, Peter; Dvořak, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12543-3: 1999 v českom jazyku