STN EN 10228-1: 2002 (01 5039), Nedeštruktívne skúšanie oceľových výkovkov Časť 1 Skúšanie magnetickým práškom - Sekerešová, Drahomíra; Drang, Jozef; Sulkiewiczová, Věra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10228-1: 1999