STN EN 10228-1: 2002 (01 5039), Nedeštruktívne skúšanie oceľových výkovkov Časť 1 Skúšanie magnetickým práškom - Sekerešová, Drahomíra; Drang, Jozef; Sulkiewiczová, Věra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 62 Ocel (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10228-1: 1999
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 10228-1 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Drahomíra Sekerešová, Jozef Drang, Věra Sulkiewiczová. Technická normalizační komise: TNK 62 Ocel
Keywords: normy