STN EN 1992-1-1 + A1: 2015 (73 1201), Eurokód 2. Navrhovanie betónových komštrukcií Časť 1-1 Všeobecné pravidlá a pravidlá pre budovy (Konsolidovaný text) - Fillo, Ľudovít; Halvonik, Jaroslav; Bartók, Andrej; Bellová, Mária (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1992-1-1: 2004 vrátane zmeny EN 1992-1-1: 2004/A1: 2014 a opravy EN 1992-1-1: 2004/AC: 2010