STN EN ISO 14189: 2015 (75 7845), Kvalita vody. Stanovenie Clostridium perfringens. Metóda membránovej filtrácie. - Prokšová, Miloslava; Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14189: 2013