STN EN ISO 14189: 2015 (75 7845), Kvalita vody. Stanovenie Clostridium perfringens. Metóda membránovej filtrácie. - Prokšová, Miloslava; Borovská, Daša; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14189: 2013
Spracovateľ: Miloslava Prokšová, Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy