STN EN ISO 4759-1: 2002 (02 1015), Tolerancie pre spojovacie súčiastky Časť 1 Skrutky a matice. Výrobné triedy A, B a C (ISO 4759-1: 2000) - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Janák, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4759-1: 2000 v českom jazyku