STN EN ISO 4759-1: 2002 (02 1015), Tolerancie pre spojovacie súčiastky Časť 1 Skrutky a matice. Výrobné triedy A, B a C (ISO 4759-1: 2000) - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Janák, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 9 Spojovací součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4759-1: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN ISO 4759-1 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová, Jaroslav Janák. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky, TNK 9 Spojovací součásti
Keywords: normy