STN EN 27721: 2001 (02 1022), Skrutky so zápustnou hlavou. Rozmery hlavy a ich kontrola. - Lutzová, Irena; Lutz, František; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 27721: 1991