STN EN 27721: 2001 (02 1022), Skrutky so zápustnou hlavou. Rozmery hlavy a ich kontrola. - Lutzová, Irena; Lutz, František; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 27721: 1991
Táto norma nahrádza STN 02 1022 z 15. 2. 1988 v celom rozsahu
Spracovateľ: Irena Lutzová, František Lutz, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy