STN EN ISO 10642: 2004 (02 1185), Skrutky so zápustnou hlavou s vnútorným šesťhranom (ISO 10642: 2004). - Veselovský, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 10642: 2004