STN EN ISO 15982: 2003 (02 2344), Nity s tŕňom s otvoreným ukončením s rozpojovacím vyberacím tŕňom a zapustenou hlavou - AlA/AlA (ISO 15982: 2002). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15982: 2002