STN ISO 12308: 1998 (02 3410), Klzné ložiská. Zabezpečovanie kvality. Druhy vzoriek. Definície, použitie a skúšanie. - Krivošík, Vít; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 12308: 1994