STN ISO 12308: 1998 (02 3410), Klzné ložiská. Zabezpečovanie kvality. Druhy vzoriek. Definície, použitie a skúšanie. - Krivošík, Vít; Škamla, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 12308: 1994
Spracovateľ: Vít Krivošík, Ján Škamla.
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy